Saturday, May 26, 2007

Το μπουρέκι στην Αυστραλία

Έχω βάλει καφέ παω στο σαλόνι και ανοίγω την τηλεόραση. Ξαφνικά πέφτω στην ΕΤ1 κ βλέπω τίτλο:απευθείας μετάδοση. Στην οθόνη να φιγουράρει ο χοντρός "η τιμή του έθνους!"να χαμογελάει με το κλασικό μπουρεκαtion υφάκι και αποκάτω η λαοθάλασσα με τις ελληνικές σημαίες.
Λέω δεν παίζει ξανακοιτάω τον τίτλο ο οποίος αποδείχθηκε πως αναφερόταν στο δικαίωμα των Ελλήνων της Αυστραλίας να ψηφίζουν.Συγχαρητήρια πάντως στην Κυβερνηση μας!Τουλάχιστον πήρε μπρος!Είδε πως ενω σιγα σιγα αποδημούν εισ κυριον οι κυρίες που την ψηφίζουν πρέπει να βρει νέους ψηφοφόρους.Μετά το άρθρο 16 και τα ομόλογα εννοείται πως δεν θα τους έβρισκε εδω.Οποτε τι;η απάντηση προφανής>ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!
παραδεχτείτε το!αυτη τη φορά το iq τους σαν να ανέβηκε λιγάκι-λιγακι!μην υπερβάλουμε!
Εστειλαν λοιπον το εθνικό σύμβολο το οποίο να λέει με στόμφο (σε λόγο που φυσικά έγραψε άλλος)"σήμερα χτυπάει εδω η καρδιά τησ Ελλάδας"εμ φυσικά φιλε μου.Σε συμφέρει να χτυπάει εκει η καρδιά τησ Ελλάδας που φροντίζει άλλος για την οικονομία και την εκπαίδευση και κανείς δεν σε κατηγορεί για τις χαμηλές συνταξεις και την γενικότερη κατάντια.
Εκεί είσαι αυτός που τουσ σκέφτεται.Ασε που τους αρέσει και η εμφάνιση σου"πάντα την ετρωγε και την τελευταία του μπουκίτσα το αγοράκι μου".Ιδιως το στομαχοειδες του νεοελληνα!
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στον κύριο Μπουρέκη που το έθεσε σε λειτουργια!(τι περιμένατε να το κάνει γιa το καλό τhσ χωρας;Μην ζητάμε και πολλά!)


CIAO.

2 comments:

Anonymous said...

pes ta re natalie, dn ton vlepo na vazei myalo ton mpoureki/bifteki klp... an kai veltionetai siga siga. pl pl teleio arthro!!!!

Anonymous said...

U r absolutely right re Natalia, h koilia tou Kwstakh exei parei poly aera... very nice kai prototypo ar8ro gia enan apo tous pio malakes politikous mas